Kirjaudu sisään
headerpicture

Sukukokous 2018

Vuoden 2018 sukukokous pidetään 25. elokuuta klo 12.00 alkaen Kavalton tilan Tuurunlinnassa, Piikkiössä.

Ohjelmassa on alkumalja, seurustelua, ruokailu luontopolku tehtävineen (vapaaehtoinen, säävaraus), kahvi ja kokouksen virallinen osuus. Lopetamme viimeistään kello 17.30.

Ruokailu on maksullinen. Aikuisilta 30€, lapset 4-12 vuotiailta 15€. Ruokana tarjoillaan kylmäpöytä salaatteineen, lämpimänä ruokana on broileria ja juuresvuoka. Lopuksi tarjoillaan kahvi/tee/mehu ja täytekakkua.

Huom! Ruokailumaksut peritään käteisenä paikan päällä - varaathan tasrahan! Kiitos!

Ilmoittauduthan 31.7.2018 mennessä, jotta ruokailijoiden määrä saadaan selville ajoissa. Ilmoita myös mahdollisesti tarvittavasta erityisruokavaliosta ilmoittautumisesi yhteydessä.

Ilmoittautua voi sähköpostitse osoitteeseen grundstenvaltonen[et]gmail.com tai puhelimella Simo Valtonen 040-7475401 mielellään tekstiviestinä ilmoittajan nimi ja henkilöiden lukumäärä

Toivotamme kaikki sydämmellisesti tervetulleiksi sukujuhlaan.

Ajo-ohje

Kokouspaikka sijaitsee Piikkiössä.

Turun suunnasta vanhaa ykköstietä eli nykyistä 110-tietä tulevat kääntyvät Piikkiön vanhan rautatieaseman jälkeen (Hesburgerin risteyksestä) Harvaluotoon johtavalle tielle. Aja sen jälkeen 1,4 km Paatkankareentien risteykseen, josta käännyt oikealle ja sitten heti ensimmäisestä liittymästä vasemmalle Kavalton tilan pihaan. Seuraa opasteita eteenpäin. Jos ajoit ohi Paatkankareentien risteyksen, pääset tilan pihaan myös pari sataa metriä myöhemmin olevasta liittymästä.

Turun ja Helsingin suunnasta nykyistä ykköstietä eli E18-moottoritietä tulevat tulevat kääntyvät Kirismäen liittymästä (n:o 8) tielle 40 kohti Piikkiötä. Jatka tietä 40 kunnes tulet 110-tien risteykseen, jossa käännyt oikealle kohti Turkua. Jatka 110-tietä 1,4km ja käänny (Hesburgerin risteyksestä) vasemmalle Harvaluotoon johtavalle tielle. Aja sen jälkeen 1,4 km Paatkankareentien risteykseen, josta käännyt oikealle ja sitten heti ensimmäisestä liittymästä vasemmalle Kavalton tilan pihaan. Seuraa opasteita eteenpäin. Jos ajoit ohi Paatkankareentien risteyksen, pääset tilan pihaan myös pari sataa metriä myöhemmin olevasta liittymästä.

Ohessa kaaviokuva vaihtoehtoisista lähestymissuunnista.

Sukukokous 2018
Ajo-ohje Kavalton tilalle