Kirjaudu sisään
headerpicture

Seppä-Frimanin suku - kirja

Mauno Valtosen vuonna 2003 julkaisema Seppä-Frimanin suku - kirja on jatkoa hänen kaksi vuotta aiemmin julkaisemalleen kirjalle 'Grundstenin suku'. Kirja käsittelee Maunon isoisän äidin Maria Lindenin s. Seppä e. Friman (s. 21.11.1838 Laitilassa) sukua esipolvineen. Marian varhaisimmat äidinpuoleiset esivanhemmat ovat Kalannin Warhelan Wuolan isäntäväki Ers Hansson ja Elsa Johansdotter, jotka vihittiin 1698 Kalannissa. Mm. Laitilan Koveron Junttilan taloa on isännöinyt nykypäivään saakka heidän jälkeläisensä.

Kirjassa edetään Ers Hanssonin ja Elsa Johansdotterin jälkeläisiä seuraten mm. Koveron Junttilan sukuhaaraa ja toisaalta Kivikylään ja Mynämäenn Lemmin Witiksuon torppaan muuttaneiden jälkeläisten sukuhaaraa.

Kirjassa esitellään myös Isak Isaksonin (1825 - esipolvia. Isak oli avioitunut Lovisa Sepän kanssa. Lovisa on Ers Hanssonin ja Elsa Johansdotterin jälkeläinen.

Painettu teos on loppuunmyyty. Kirjaa voi ostaa PDF-tiedostona hintaan 20€. Toimitustapa sähköpostissa tai CD-levyllä. CD-levyllä toimitettaessa hintaan lisätään postituskulut.

 

Teoksen nimi: Seppä-Frimanin suku - sukututkimus
Kirjoittaja ja kustantaja: Mauno Valtonen
Sivumäärä: 191
Julkaisuvuosi ja -paikka: 2003, Mynämäki