Kirjaudu sisään
headerpicture

Tietoja sivustosta

Tämä www-sivusto www.grundsten-valtonensukuseura.fi on Grundsten-Valtonen sukuseura r.y:n virallinen kotisivu alasivuineen.

Sivuston ylläpidosta vastaa:

Mikko Laihonen
sähköposti: mil[a]netti.fi

Huolimatta vilpittömästä pyrkimyksestämme pitää nämä sivut ajan tasalla ja tiedoiltaan oikeina, nämä sivut voivat kuitenkin sisältää asiavirheitä ja osittain vanhentunutta tietoa ja siksi lukijan tulee varmistaa tärkeäksi kokemansa tiedot myös muista lähteistä. Sivumme sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia. Lue käyttöehdoista tarkemmin sivulta Tietosuojatiedote - linkki sivulle löytyy tästä ja jokaisen sivun alalaidasta.

Sivut sisältävät linkkejä kolmannen osapuolen www-sivustoihin, jotka aukeavat omaan ikkunaansa tai selaimen uudelle välilehdelle. Kolmannen osapuolen sivujen saatavuutta, sisällön ja tietojen oikeellisuutta emme voi taata emmekä ottaa niiden sisällöstä vastuuta, huolimatta siitä, että pyrimme viittaamaan vain asiallisesti luotettaviin tai luotettavalta vaikuttaviin sivuihin. On myös mahdollista, että näillä omilla sivuillamme olevat linkit kolmannen osapuolen sivuille eivät kaikki toimi emmekä voi niiden toimivuutta aina taata.

Näillä sivuilla antamiemme tietojen käytöstä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista vastaa yksin tietojen käyttäjä.

 

Yhdistyksen puolesta

Mikko Laihonen
webmaster